De finns i alla möjliga olika färger och former, de små ”stressbollsfilurerna” squishy. Ett kul alternativ till lördagsgodis? Eller kanske bara lite skönt att sysselsätta händerna med något medan du lyssnar på en ljudbok? Squishy är som den klassiska stressbollen men mycket, mycket enklare att bli totalt förälskad i. Glöm fidget spinners, här har du något att bli förälskad i.

Ni har nog själv stött på de där klämfilurerna som finns i alla möjliga varianter på Fyndiq. Squishy är kanske det gosigaste och mest avkopplande alternativet till en riktig katt, eller vad tror ni? Fick ett tips att man kan lägga dem i påsarna på barnkalaset eller ge bort som en symbolisk gåva till en kompis eller någon man tycker extra mycket om. Det är ju jättebra! Dels för att få ner godishysterin på kalas, men också för att de inte kommer göra någon besviken!

Squishyn ersätter fidget spinner

Man kan göra egna stressbollar av en ballong med mjöl i. Tyvärr går de sönder alldeles för lätt! Många vill gärna stoppa i naglarna i sin stressboll och känna att man inte behöver tänka på hur man rör den. När det dessutom finns så gulliga alternativ som dessutom inte är ett dugg dyra kan man lika gärna köpa sig ett par stycken och dela med sig till en vän. Mycket gulligare än fidget spinner, som dessutom förbjuds i många skolor eftersom den stör andra elever.

Squishyn har verkligen ersatt fidget spinner eftersom den har så fina kattmotiv och andra gulliga djur. De kan också se ut som söta jordgubbar. De är mjuka och så mysiga och man vill bara ha fler och fler när man väl börjat samla på den.

Nuförtiden finns det superavancerade stressbollar som till och med kan mäta stressnivån i din kropp. Det här är en lite dyrare och mer komplicerad variant, och inte alls lika gullig! Kolla bara på den här squishysamlingen med alla gulliga djur, man vill bara krama allihopa eller äta upp dem!