Man brukar ofta tala om att det finns människor som är hundmänniska eller kattmänniska. Detta kan skilja sig åt markant, och ofta så kan detta bero på om man hade husdjur som barn och huruvida detta var en hund eller katt. Dom som är uppväxta med hund, brukar ofta kunna beskrivas som hundmänniskor, och samma sak vad gäller katt.

Däremot så finns det människor som har växt upp med varken hund eller katt, och dessa brukar i regel tycka om de flesta djur. Eller så kanske dom inte alls föredrar husdjur överhuvudtaget. När det kommer till djur i allmänhet så skiljer sig alltså åsikter mycket frekvent.

Men det finns nog få människor som har svårt att inte tycka om små söta valpar eller små kattungar. Dom är i regel så söta att man inte kan motstå dessa små liv. Kolla bara på det här klippet så kommer du förstå exakt vad jag menar.

Det är stunder och sekvenser som dessa, då man helt enkelt inte kan förneka hur underbara djur faktiskt kan vara. Man får ungefär samma varma känsla i kroppen som när man ser små bebisar skratta ljudligt. Det är helt enkelt hur underbart som helst!